პარიზული ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გალეტები ჩაყარეთ ცელოფნის პარკში და მსხვილად დაფხვენით.200 გ ნაღები 1 მწიკვ ლიმონჟავასთან და რომთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ ორცხობილას ნამფხვენები.
  2. მზა ბისკვიტი დადეთ ლანგარზე და ზემოდან ნაფხვენებიანი ნაღები გაანაწილეთ.
  3. 200 გ ნაღები 1 მწიკვი ლიმონჟავასთან ერთად აათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ შოკოლადის ბურბუშელა. მიღებული კრეემი თანაბრად გააანწილეთ ნაფხვენებიან კრემზე.
  4. პუდინგი მოამზადეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. დარჩენილი ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე, შეურიეთ პუდინგს და თანაბრად გაანაწილეთ შოკოლაფის ბურბუშელიან კრემზე.
  5. ზემოდან ჩანგლით გაავლეთ ტალღისებური ხაზები. დადგით გრილ ადგილას 3 სთ. და მორთეთ შოკოლადის ბურბუშელით.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბანანის პეროგი ინდურად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი