პაპაიას შარბათი

პაპაია ძალიან სასარგებლოა და ამავდროულად ძალიან გემრიელია! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაჭერით პაპაია შუაზე, გამოაცალეთ კურკები და შუაგული ქერქრის დაუზიანებლად, ფრთხილად, კოვზით

ამოიღეთ პაპაიას რბილი ნაწილი. პაპაიას რბილობისგან გააკეთეთ პიურე გრეიპფრუტის წვენთან და

შაქართან ერთად. ჩაასხით ეს პოურე შესაფერისკ ონტეინერში და 2-3 საათით შედგით საყინულეში. შემდეგ

გამოიღეთ მაცივრიდან, გამზადებული შარბათის ბურთები მოათავსეთ შამპანურის ჭიქებში და სასმისები

შეავსეთ შამპანურით. მაშინვე მიიტანეთ სუფრაზე.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი