ორაგულის მწვადი ნიგვზის სოუსით

შემადგენლობა:

სოუსისთვის:

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად, ხახვი დავჭრაღ მრგვალად, მწვანილები საშუალოდ და ჩავაწყოთ ფენა-ფენა

ქვაბში თევზი, მარილი, პილპილი,ხახვი, მწვანილები. დავტოვოთ თევზი 2-3 საათის განმავლობაში.

გამზადებული თევზი ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. მოვამზადოთ სპეციალური სოუსი,რომელიც ასე

მზადდება: ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ, მასთან ერტდ გავატაროთ ხახვი, მწვანილები,

მოვაყაროთ სანელებლები, მოვასხათ ბროწეულის წვენი და კარგად გადავურიოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი რძით