ნუშის გალეტები

შემადგენლობა:

მომზადება : 

  1. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზრ დააფინეთ პერგამენტი.
  2. კვერცხი, კვერცხის გული, კარაქი, შაქრიანი ვანილი, შაქარი და რომის ესენცია ათქვიფეთ ჰაეროვვანი მასის მიღებამდე.  შეურიეთ დაფქული ნუში, ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი.
  3. ჩადეთ ცომი მოსართავ პარკში, პარკს გაუკეთეთ ვარსკვლავისებური პირი და საცხობ ფირფიტაზე ბლითის, ჯოზის ან სხვა ფორმის გალეტები დაასკუპეთ. აცხვეთ 10 წთ.

ნუშის გალეტები

5 (100%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი