შემადგენლობა:
მომზადება:
გასუფთავებული და გარეცხილი ისპანახი მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გავაცივოთ და კარგად გავწუროთ.
ცალკე გვექნება დანაყილი წიწაკა, ოხრახუში, ქინძი და 2/3 ჭიქა ნიგოზი. ავურიოთ 2ს.კ ძმარში და დავუმატოთ
მარილი გემოვნების მიხედვით. ყველაფერი ეს ავურიოთ მოხარშულ ისპანახს კოვზით ან ხელით, ზემოდან
მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში.
კარტოფილის სალათი ბროწეულის წვენით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი