ნიგვზიანი ბისკვიტი, რომელსაც გამოცხობა არ სჭირდება

მომზადება:

100 გ მსხვილად დაფხვნილი გალეტი, 50 გ წვრილად დაჭრილი მწარე შოკოლადის ფილა, 10 გ წვრილად დაჭრილი მარციპანი, 125 გ კარაქი და 50 გ დაჭრილი ნიგოზი. ნიგოზი მოხალეთ აფაზე. როცა გაგრილდება, ყველა ინგრედიენტი მექანიკური მიქსერით ათქვიფეთ ელასტიკური მასის მიღებამდე. ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტი და ცომი ხელით გააბრტყელეთ, ცოტა ხნით დადგით გრილ ადგილას და ნიგვზიანი ბისკვიტიც მზად იქნება.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რძიანი ფუნთუშები



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ნათია says:

    გალეტი რა არის?

დატოვეთ კომენტარი