ნაყინი მარწყვით

მომზადება:

4 კვერცხის გულისა და 2 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილისგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და  ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 5 ჩ.ჭ დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.

ნაყინი მარწყვით

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

იოგურტი თაფლით და ნიგვზით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი