ნამცხვარი გალეტებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფორმას წაუსივთ ცხიმი. მანდარინის ქილები დააპირქვავეთ საწურზე და შეაგროვეთ წვენი.
  2. მასკაპონე, შაქრისპ უდრა, ლიმონის წვენი და ცედრა ატ჻ვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მირებამდე. მანდრინის ლებნების ერთი მეოთხედი ნამცხვრის მოსართავად შეინახეთ, დანარჩენი შეურიეთ მანსკაპონეს და ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე.
  3. გალეტების ნახევარი ჩააწყვეთ ფორმაში და მოახით ცოტაოდენი მანდარინის წვენი. გადაუსვით კრემის ნახევარი, მოაწყვეთ დარჩენილი გალეტები, კვლავ მანდარინის წვენით დანამეთ და წასუვით დარჩერნილი კრემი.
  4. ნამცხვარი მორთეთ მანდარინის დარჩენილი ლებნებით და შედგით მაცივარში მინიმუმ 3 სთ. ნამცხვრის გვერდები დანით ფრთხილად მოაშორეთ ფორმის კედლებს და მოხსენით ფორმის გასახსნელი რგოლი.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი