ნაზუქი

მომზადება:

1 ჩ.ჭ თბილ რძეში გახსენით 50 გრ საფუარი და ცოტა ფქვილი, დადგით თბილ ადგილას, ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი.

შუა ადგილი ჩააღრმავეთ და ჩაასხით საფუარი, 1 ჭიქა რძე, 6ც კვერცხი, 150 კარაქი, 1ც.კ მიხაკ-დარიჩინი, მოზილეთ

ცომი, დადგით თბილ ადგილზე, როცა გაფუცდება, გააკეთეთ პატარა გუნდები, დადეთ ცხიმწასმულ თუნუქის

ფურცლეზე, წაუსვით რძეში გახსნილი კვერცხი გული, გამოაცხვეთ ღუმელში, საშუალო ტემპერატურაზე.

ნაზუქი

3.7 (73.33%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჩებურეკი ძროხის ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი