მწვანე პომიდვრის სალათა

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილი პომიდორი დაჭერით წვრილად,დაასხით მდუღარე წყალი, გააჩერეთ 1/2 საათი. მოათავსეთ საწურზე. დაწურული პომიდორი გადაიტანეთ ფართოპირიან ჭურჭელში. ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ მწვანილი, ნიორი, წიწაკა.

ხახვი დაჭეით თხელ რგოლებად. ზეთი და ძმარი ერთად წამოადუღეთ. პომიდორს მოაყრეთ გატარებული მწვანილი, დაჭრილ იხახვი, სუნელები, მოასხით ზეთისა და ძმრის ნაზავი, მარილი გემოვენბით და კარგად აურიეთ.

გააცერთ სამი  დღე, ხშირად ურიეთ ხის კოვზით. შემდეგ მოათავსეთ ქილებში, დაახურეთ პოლიეთილენის ხუფები.

მწვანე პომიდვრის სალათა

3.4 (68%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

საზაფხულო სალათი ძმრით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ლალაჩო says:

    წლებია ვინახავ ამ სალათს…. ჩვეულებრივად შენახული კაგია, მაგრამ გემოს იცვლის… მე მაშინვე ვდებ ქილებში, ვასტერილებ 10 წუთით და გვიან გაზაფხულამდე იგივე გემო აქვს არ მჟავდება, გასტერილებისას ერთ აბ ასპირინს ვადებ თავზე. გემრიელიააააააააააააააა, თქვენც გემრიელად მიირთვით!

დატოვეთ კომენტარი