მოხრაკული ბადრიჯანი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, თხელ ნაჭრებად დავჭრათ სიგრძეზე, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 10-15 წუთს.

შემდეგ  ხელით კარგად გავწუროთ და დავჭრათ სიგრძეზე წვრილ ნაჭრებად. წვრილად დაჭრილი ხახვი

მოვხრაკოთ ზეთში. დავამატოთ გამზადებული ბადრიჯანი, ცოტაოდენი ზეთი და ერთად  მოვხრაკოთ.

შეიძლება შევურიოთ 1-2 ს.კ ძმარი.

მოხრაკული ბადრიჯანი

4.8 (96%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის სალათი მარტივად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი