მოხარშული ხორცი ნივრით

შემადგენლობა:

გარნირისვის:

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვხარშოთ. როცა მზად იქნება, ამოვიღოთ წყლიდან, შევაციოთ და

წავუსვათ გაჭყლეტილი ნიორი. ნახევარი საათის შემდეგ ხორცს გადავუსვათ გარნირი, რომელიც ასე მზადდება:

ნიორი კარგად დავნაყოთ ქინძის მარცვლებთან ერთად და მარილთან ერთად. შევურიოთ წითელი წიწაკა და

გადავუსვათ ხორცს. გამზადებული ხორცი შევწვათ 45 წუთის განამვლობაში ღუმელში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ბურთულები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი