მოხარშული კვერცხის ”წიწილები”

შემადგენლობა:

მომზადება:

სტაფილო და ზეთისხილი წვრილ ნაჭრებად დავჭრათ. კვერცხს მოვაშოროთ ნაჭუჭი და სიგანეზე გავჭრათ.

ფრთხილად ამოვიღოთ კვერცხის გული, შევურიოთ მარილი და ნადუღი, სანამ ერთგვაროვან მასას არ

მივიღებთ.

კვერცხის გულის მასა გავყოთ ოთხად, გავაკეთოთ გუნდები და ფრთხილად მოვათავსოთ

მოხარშულ ცილაში.ზემოდან დავახუროთ ცილის მეორე ნაწილი.

კვერცხის გულის ნაწილს თვალების ადგილას გავუკეთოთ ზეთისხილი, პირის ადგილას კი სტაფილო.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის ბუტერბროდები