მინი- პიცა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილის,საფუვრისა, 3ს.კ ზეითუნის ზეთის, 1 მწიკვი მარილისა და 70 მლ ნელთბილი წყლისგან მოზილეთ ერთვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით თბილ ადგილას 30 წთ.შეურიეთ ერთმანეთს 2ს.კ ზეითუნის ზეთი, თავშავა, პომიდორი, ადუღეთ შესქელებამდე და თან ურიეთ.შაშხი დაჭერით გრძელ ზოლებად, სულგუნი კი- კუბიკებად. რეჰანი გარეცხეთ და გრძლად დაჭერით. ეს ყველაფერი შეურიეთ პომიდვრიან მასას.გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. საფუვრიანი ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გადაზილეთ და 8ნაწილად გაყავით. სამუშაო ზედაპირს მოაყარეთ ცოტაოდენი ფქვილი და ცომის ნაჭრებს ოლადების ფორმა მიეცით. კიდეები ოდნავ აამაღლეთ და წასუვით ზეითუნის ზეთი. ცომზე გაანაწილეთ პომიდვრიანი მასა და აცხვეთ 12-15 წთ.

 

 

 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მარიამი says:

    ძალიან კარგი იქნება აუცილებლად გავაკეთებ :*

დატოვეთ კომენტარი