მარწყვის ნაყინი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ ნაღები და რძე, ვადუღოთ. ცალკე ჯამში ჩავყაროთ კვერცხის გულები და შაქარი,

ვთქვფოთ გათეთრებამდე. ეს მასა შევურიოთ უკვე ადუღებულ რძე და ნაღებს, ვურიოთ კარგად

და როცა უკვე ქაფებს დაიყენებს, გადავწუროთ ცალკე ჯამში. მოვაყაროთ მარილი, ვანილის

ექსტრაქტი,მოვურიოთ და ბოლოს დავაფაროთ კულინარიული პარკი და შევდოთ მაცივარში 4 საათის

განმავლობაში. მანამდე დავაბლენდეროთ ნახევარი კილო მარწყვი, გადავწუროთ და ეს წვენი ჩავასხათ

მაცივრიდან გამოღებულ მასაში. ვურიოთ მანამ,სანამ არ გაყავისფერდება. ეს მასა ჩაასხით ნაყინის

მოსამზადებელ მანქანაში  და ნაყინი მზად იქნება, როცა აგამოიღებთ შეურიეთ დაჭრილი მარწყვი.

( თუ ნაყინის მოსამზადებელი მანქანა არ გაქვთ, შედეთ მაცივარში და დაელოდეთ სანამ გამაგრდება).

მარწყვის ნაყინი

3.7 (73.33%) 6 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ელენე says:

    გავაკეთეე კაიააააააა

დატოვეთ კომენტარი