მარციპანის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წასუვით ცხიმი. წვრილად დაჭერით მარციპანი.
  2. კვერცხი, კარაქი, შაქარი, დარიჩინი და მარციპანი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასისი მიღებამდე. დაუმატეთ დაფქული ნუში, ორივე სახის ფქვილი და მხოლოდ ცოტა ხანს ურიეთ.
  3. ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 55 წთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის და ნიგვზის ღვეზელი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი