მანდარინის ნამცხვარი იოგურტით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფორმაში ჩააფინეთ თხელი პარკი და ძირზე წაუსვით ცოტაოდენი კარაქი.გალეტები წვრილად დაფხვენით,შეურიეთ შაქარი და დაღჩენილი გამდნარი კარაქი.იღებული მასა ფორმის ძირზე დატკეპნეთ და დადგით გრილ ადგილას.
  2. ცივ წყალში 5წთ. დაარბილეთ ჟელატინი.ერთმანეთში აურიეთ ხაჭოსებრი ყველი,იოგურტი,გაცრილი შქრისპ უდრა,ნუშის ესენცია და ლიმონის წვენი.ჟელატინი დადგით დაბალ ცეცხლზე,თან ურიეთ,სანამ წყალში არ გაიხსნება.გაგრილებული,მაგრამ ჯერ კიდევ თხევადი ჟელატინი შეურიეთ ყველიან მასას.
  3. ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ ჟელატინიან კრემს.მანდარინი საწურზე დაწურეთ და 1/4 მლ წვენი სეინაზეთ. კრემის ნახევარი წაუსვით გალეტიან ფენას.ზემოდან მოაწყვეთ მანდარინის ლებნების ნახევარი და კრემით გადაფარეთ.
  4. ტორტი მორთეთ დარჩენილი მანდარინით და დაჭრილი სდტით.დადგით გრილ ადგილას 6სთ.
  5. ნამცხვარი ფორმისან ამოიღეთ პარკის დახმარებით.ტორტის კიდეები მორთეთ დარჩენილი ფსტით.მანდარინის წვენით მოამზადეთ ტორტის მინანქარი პაკეტზე მოთავსებული რეცეპტის მიხედვით და მოასხით ნამცხვარს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფახლავა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი