მაკარონი ხორცით

მომზადება:

მოხარშეთ 600 გრ მაკარონი. დაუმატეთ 50 გრ კარაქი და 2 ც ათქვეფილი კვერცხი.

მოშუშეთ ტაფაზე ცხიმში, ხორცსაკეპში გატარებული  500 გრ ხორცი, რომელიც შეანელეთ შავი პილპილით და

მარილით. ცალკე მოშუშეთ ცხიმში 200 გრ ხახვი.

ცხიმწასმულ ფორმას მოააყრეთ 70 გრ ორცხობილა. მოათავსეთ მოხარშული ნახევარი მაკარონი, შემდეგ

ხორცი, ხახვი და ისევ მაკარონი. გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურზე.

მაკარონი ხორცით

5 (100%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პიურე ირლანდიურად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი