მაიონეზის ბაჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწილას შევწვავთ და საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრით, ცალკე გავაკეთებთ სოუსს, რომელიც ძალიან ჰგავს ბაჟეს: მაიონეზს გადადუღებულ და გაციებულ წყალში გავხსნით ისე,რომ თხელი ფაფისებრი მასა  მივიღოთ. მასში დანაყულ ნიორს და სუნელბს ჩავყრით. მარილით შევაზავებთ და მოვურევთ. ავიღებთ საწურს და ამ მასას გადავწურავთ. შემდეგ კი მასში ხორცის ნაჭრებს ჩავაწყობთ. აუცილებელია, რომ შემწვარი წიწიკა ცხელ-ცხელი იყოს და ისე ჩავალაგოთ მაიონეზის სოუსში.

მაიონეზის ბაჟე

1 (20%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კვერცხი ყველით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი