ლოკოკინები მიწის თხილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გაალღვეთ ფენოვანი ცომი, გააბრტყელეთ და დაჭერით 4 მართკუთხედად.
  2. გააცხელედ ღუმელი 200 გრადუსამდე. მსხვილად დაჭერით მიწის თხილი. ცომის ყოველ ფირფიტაზე წაუსვით 1 ს/კ არაჟანი, ზემოდან გაანაწილეთ მიწის თხილი და მოაწყვეტ რეჰანის ფოთლები.
  3. ფენოვანი ცომის ფირფიტები მოკლე მხრიდან გადაახვიეთ და ყოველი ფირფიტა მჭრელი დანით 7 ნაწილად გაჭერით. აცხვეთ 20 წთ.

რჩევა: თუ ცხარე გიყვართ, ცომს ცოტაოდენი დაფქული წიწაკა მოაყარეთ. უმსჯობესია, თუ წიწაკას არაჟანს შეურევთ. ასე სიცხარე თანაბრად გადანაწილდება. შეგიძლიათ არაჟანს ცოტა აჯიკა და უცხო სუნელი შეურიოთ. 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქიშმიშიანი ორცხობილები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი