ლობიოანი მჭადი

მომზადება:

500 გრ სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრ წითელი ლობიო მოვხარშოთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით.ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.

ლობიოანი მჭადი

4 (80%) 1 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი