კორკოტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორვლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნელთბილ წყალში, წყალი გადავწუროთ, ბურღული მოვათავსოთ მშეალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 2-2.5 საათი ისე, რომ ბურღული მთლიანად ჩაიშალოს. როცაკ არგად გაფუვდება, ჩავამატოთ ერბო, მოვათავსოთ ლანგარზე, შევურიოთ შაქრის ფხვნილი ან თაფლი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი.

კორკოტი

4.3 (85%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

საფირმო აჯიკა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი