კატლეტი

მომზადება:

500-500 გრ ძროხის და ღორის რბილი ხორცი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ხორცთან ერთად გაატარეთ

2 თავი ხახვი, 4 კბილი ნიორი, 2 ც ბულგარული წიწაკა, მწარე წიწაკა, ქინძი, ოხრახუში, 1 ც მოხარშული

კარტოფილი, რძეში ან წყალში დამბალი თეთრი პური, იმ რაოდენობით, რომ პური ხორცის 1/5 შეადგენდეს.

დაუმატეთ ხმელი ქინძი, შავი პილპილი, მარილი, 1 ც კვერცხი, 3ს.კ წყალი. აურიეთ კარგად.

დაყავით გუნდებად, სველი ხელით გააბრტყელეთ, მიეცით კატლეტის ფორმა, ამოავლეთ საფანელში და

შეწვით ცხიმიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.

კატლეტი

4.8 (96.36%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყველიანი მაკარონი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. Dantes says:

    ძაან გემრიელიაა

დატოვეთ კომენტარი