შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200-250 გრადუსზე. კარტოფილი გარეცხეთ, გააშრეთ, თითოეული ცალკ-ცალკე გაახვიეთ
ფოლგაში და 40-60 წუთით შეაწყვეთ ღუმელში. როდესაც მომზადდება, გახსენით ფოლგა, ჯვარივით
ჩაჭერით კარტოფილის თავი, ჩაასხით შიგ კარაქი და მიიტანეთ სუფრაზე იოგურტთან ან არაჟანთან ერთად.
მორთეთ მწვანილით, პიმიდვრით და სალათის ფოთლებით.
ღვინოში მოშუშული თევზი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი