იტალიური დესერტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჟელატინს ცივ წყალს დავასხამთ და ნახევარი საათი ასე გავაჩერებთ. ცალკე ნაღებს ავთქვეფთ და მაცივარში 20 წუთით შევდგამთ. როდესაც მაცივრიდან გამოვიღებთ, დარიჩინს დავამატებთ. ამასობაში ჟელატინიც  გაფუვდება. მას დორთოხლის წვენსა და შაქარს დავუმატებთ, მერე შევათბობთ და გადავწურავთ. ამ ჟელატინიან მასას ათქვეფილ ნაღებს დავამატებთ და კიდევ გადავწურავთ. ბოლოს კი ამ  გამზადებულ მასას პატარა ფიალებში გადავანაწილებთ და ექვსი საათით მაცივარში ვდგამთ. მირთმევამდე შეგიძლიათ, გამდნარი შოკოლადით გააფორმოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ორეოს ტარტი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*manana says:

    super!!!!!!!!!!!!!

დატოვეთ კომენტარი