ისპანახის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარჩეული და გარეცხილი ისპანახი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და ვხაროთ 4-5 წუთი. გადმოვიღოთ საწურზე და გავაციოთ. კომბოსტო დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ ზეთში წვრილად დაჭრილ ხახვთნ ერთად. გაციებული ისპანახი გავწუროთ, დავჭრათ წვრილად და შევურიოთ კომბოსტოს. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ღვეზელისთვის გულსართიც მზად არის. მოვზილოთ ცომი საფუარისგან და ზეთში გამოვაცხოთ ღვეზელები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფუნთუშები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი