ინდური ჩაი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცეცხლზე დადგით  წყალი რომ წამოდუღდება დაუმატეთ ილის მარცვალი  და ჩაი. 5 წუთი იდუღოს და შემდეგ დაუმატეთ  შაქარი და რძე კარგად წამოადუღეთ  და  დაასხით ჭიქებში, დასხმისას სპეციალური საწურის საუშუალებით გააცალკევეთ ჩაის ფოთლები.

ინდური ჩაი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ალუბლის სმუზი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. mariko says:

    მართლაც ძალიან გემრიელი იყო დიდი მადლობა რეცეპტისათვის <3

დატოვეთ კომენტარი