თხილის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრაუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა.
  2. კარაქი,შაქარი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ სახამებელი, ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი , 1 მწიკვი მარილი , თხილი  და კარგად მოურიეთ. შოკოლადი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და შეურიეთ ცომს.
  3. ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 1 სთ. კარგად გააცივეთ , გაახვიეთ ფოლგაში და შედგით მაცივარში 2 -3 დღით.
  4.  თეთრი შოკოლადი გაადნეთ ორთქლზე და გადაუსვით ნამცხვარს. თხილის ნამცხვარი მინიმუმ 2 დღე უნდა გააჩეროთ, ასე უფრო გემრიელი იქნება.

თხილის ნამცხვარი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

საახალწლო ნამცხვარი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი