თევზი პომიდვრით

მომზადება:

1 კგ გასუფთავებული და გარეცხილი თევზი დაჭერით. მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 1 სთ.

თევზი ჩადეთ ალუმინის ქვბაში, ზედ დააწყვეთ შავი პილპილის მარცვლები, 4 ც დაფნის ფოთოლი,

დაასხით 100 გრ ზეთი, 500 გრ პომიდვრის წვენი. დაუმატეთ წიწაკა, მარილი გემოვნებით. შედეთ

ღუმელში 1 სთ-ით.

თევზი პომიდვრით

3.6 (71.43%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი თევზი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი