თევზის რულეტი

თევზის რულეტი

თევზის მოყვარულებს უგემრიელესი რულეტი ჩვენგან!

ინგრედიენტები:

ბატონი – 1 ც.

ქაშაყის ფილე – 200 გ.

კარაქი – 100 გ.

მოშუშული მწვანე ხახვი – 50 გ.

პილპილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

პური გაჭერით შუაზე და გამოაცალეთ გული. გული დაჭერით კუბიკებად და გამოაშრეთ ღუმელში. მოხარშული თევზის ფილე დაჭერით, შეურიეთ მოშუშული მწვანე ხახვი, ათქვიფეთ მიქსერით დარბილებულ კარაქთან ერთად და მოაყარეთ პილპილი. თევზიანი მასა შეურიეთ პურის გამომშრალ კუბიკებს. გაჭრილი პურის ორივე ნახევარი ამოავსეთ მომზადებული შიგთავსით და შეაერთეთ. გააცივეთ 3 საათი. სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით თხლად.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

დამარილებული კიტრი კამით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი