ზღვის ლოქო ეგვიპტურად

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. თევზის გასუფთავებულ ნაჭღებს მოაყარეთ პილპილი და მარილი, დაასხით ზეთის ნაწილი და შეწვით ღუმელში. დროდადრო დაუმატეთ ზეთი.
  2. ნუში და ქიშმიში მოხალეთ ცოტაოდენი ზეთში.
  3. დაჭერით პამიდორი, მოთუშეთ დარბილებამდე, გაატარეთ საცერში და ადუღეთ შესქელებამდე.
  4. თევზი გადმოიღეთ ლანგარზე, ზემოდან მოაყარეთ მოხალული ნუში და ქიშმიში და მოასხით პამიდვრის სოუსი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის ჩაშუშული



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი