ვაშლის ღვეზელი არაჟნით

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

შიგთავსისათვის:

გულსართისათვის:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად აღნიშნული ინგრედინეტები ავურიოთ და ცომი მოვზილოთ. შევარჩიოთ 25 სმ სიამეტრის მქონე მრგვალი ტაფა, ცხიმი წავუსვათ, ცომი გავაბრტყელოთ და შიგ  ჩავსფინოთ. ვაშლს კანი მოვაცილოთ, ნახევარმთვარისებრ თხელ ფენებად დავჭრათ და დავალაგოთ ცომზე, შიგთვსის მოსამზადებლად აღნიშნული ინგრედიენტები  კარგად ავურიოთ ერთმანეთს და ვაშლს ზემოდან მოვასხათ. გამოვაცხოთ წინასწარ 180 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში, დაახლოებით 50 წუთის განმავლობაში შევარდიფერებამდე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ტორტი