ვაშლის ტარტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გაასწორეთ. მარციპანი თხელ ნაჭრებად დაჭერით და ცომზე თანაბრად გაანაწილეთ. გათალეთ ვაშლები, ამოაჭერით გული, დაჭერით თხელ ნაჭრებად და მოაწყვეთ ნამცხვარზე. აცხვეთ 50 წთ.

ვაშლის ტარტი

2 (40%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კექსი თხილით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ანა says:

    რა არის მარციპანი?

დატოვეთ კომენტარი