ვაშლის სწრაფი ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  2. ფქვილის, კარაქის, შAქრისა და კვერცხის გულისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გაასწორეთ.
  3. მარციპანი თხელ ნაჭრებად დაჭEრით და ცომზე თანაბრად გაანაწილეთ. გათალეთ ვაშლები, ამოაჭერით გული, დაჭერით თხელ ნაჭრებად და მოაწყვეთ ნამცხვარზე. აცხვეთ 50 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფახლავა



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ანა says:

    რა არის მარციპანი?

დატოვეთ კომენტარი