ვაშლის და გოგრის პუდინგი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გათლილი გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში, ჩავყაროთ შიგ ვაშლის პატარა ნაჭრები, ერთხელ წამოვადუღოთ და ჩავუმატოთ თაფლნარევი ბურღული. კარგად ავურიოთ და კიდევ 5 წუთს ვადუღოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავალესოთ ერთი კვერცხის გულის ნახევარი და თეთრად ათქვეფილი ერთი კვერცხის ცილა. ფრთხილად ვურიოთ, გადავიტანოთ ცხიმწასმულ ფორმაში შევდგათ საკმაოდ ცხელ ღუმელში და გამოვაცხოთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი