გუფთა ბულგარული წიწაკით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი, შეურიეთ ხორცის ფარშს. გაადნეთ კარაქი და დაამატეთ წვეთი

წყალი, მარილი,პილპილი და ბულგარული წიწაკა.

დაისველეთ ხელები, გააკეთეთ ხორცის ბურთულები( თითო გვერდი-5 წუთი). მომზადებისთანავე

მიიტანეთ სუფრაზე.

გუფთა ბულგარული წიწაკით

4.4 (88.57%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონი ფარშით მაკარონი ფარშით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი