გულიაში უნგრულად

გულიაში უნგრულად

გასცდით ქართული სამზარეულოს ფარგლებს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ინგრედიენტები:

საქონლის მჭლე ხორცი – 300 გ.

ხახვი – 2 თავი

ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.

ტომატ-პასტა – 2 ს.კ.

წითელი ბულგარული წიწაკა – 1 ც.

ხორცის ბულიონი – 1.5 ჩ.ჭ.

ფქვილი – 1 ს.კ.

კიტრის მწნილი – 30 გ.

დაფნის ფოთოლი – 1 ც.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

საქონლის ხორცი დაჭერით კუბიკებად, მოაყარეთ პილპილი და მარილი. ხახვი დაჭერით წვრილად და მოშუშეთ ზეთში, შეურიეთ ხორცი და შუშეთ ცეცხლზე 15 წთ. დაუმატეთ მოშუშული ტომატ-პასტა, გრძლად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ბულიონი, მოხალული ფქვილი და შუშეთ 30 წთ. 10 წუთით ადრე შეურიეთ ტხლად დაჭრილი კიტრის მწნილი, 5 წუთით ადრე დაფნის ფოთოლი. გარნირად მიიტანეთ მოხარშული ჭარხალი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის ბოზართმა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი