გულიაში თევზით

გულიაში თევზით

თევზის მოყვარულებო მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ინგრედიენტები:

თევზის ფილე – 600 გ.

ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.

ზეთი – 2 ს.კ.

ხახვი – 1 თავი

ნიორი – 2 კბილი

კარაქი – 4 ს.კ.

ტომატ-პასტა – 4 ს.კ.

თევზის ბულიონი – 2 ჩ.ჭ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

თევზის ფილე დაჭერით კუბიკებად, მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ პილპილი და შეწვით ზეთში. წვრილად დაჭრილი ხახვი და დანაყილი ნიორი მოშუშეთ კარაქში, ცალკე მოშუშეთ ტომატ-პასტა. შემწვარ თევზს შეურიეთ მოშუშული ხახვი, ნიორი, ტომატ-პასტა, ბულიონი და მოშუშეთ 25 წთ. მორთეთ მწვანილით. სუფრასთან მიიტანეთ მოხარშულ კარტოფილთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ღვინის სოუსში



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი