გოზინაყი

შემადგენლობა:

მოზადება:

თაფლი და შაქარი ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. ჩავაყაროთ თხლად და გრძლად დაჭრილი

თეთრი ნიგოზი და ვადუღოთ 15 წუთი. გამზადებული გოზინაყი გადმოვიღოთ სწორ ცივი წყლით დანამულ

თეფშებზე,კოვზით გადავასწოროთ ზედაპირი, გავაციოთ და დავჭრათ სასურველ ფორმებად.

გოზინაყი

3.5 (70%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტარტი მიწისთხილით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ნინი says:

    მაგარია და თან გემრიელი

დატოვეთ კომენტარი