ღორის ხორცი დაბრაწული კანით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ერთმანეთში აურიეთ ზეთი, პილპილი და 2 ს.კ ბაზილიკი. ფილე 10 წთ ჩაამუჟუჟეთ ამ ნაზავში.

გაადნეთ კარაქი, შეწვით ფილე ყოველი მხრიდან 2-3 წუთით და შეაზავეთ მარილით. ერთმანეთში ურიეთ

ორცხობილა, ნაღები და 2 ს. ბაზიიკი. ნაზავი წაუსვით ხორცს და აცხვეთ ღუმელში, 225 გრადუსზე, ან ცხელ

გრილზე 5-10წუთის განმავლობაში.

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი