გარგარის ნამცხვარი ფხვიერი ზედაპირით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  გარგარი გარეცხეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  2. კარაქის, შაქრის, კვერცხისა და 250 გ ფქვილისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. ფორმაში მოათავსეთ ცომის ნახევარი.
  3. ცომის მეორე ნახევარს დაუმატეთ დარჩენილი ფქვილი და ხელით ისემ ოსრისეთ, რომ მიიღოთ ფხვიერი მასა.
  4. ფორმაში მოოთავსებულ ცომს წასუვით არაჟანი, მოაყარეთ ჯერ ხაშხაში, შემდეგ კი ფხვიერი მასა. ბოლოს  მოაწყვეთ გარგარის ნაჭრები ამობურცული ნაწილით ზემოთ და აცხვეთ 50 წთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტარტი გოგრით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი