ბურბუშელა

მომზადება:

შეურიეთ ერთმანეთს 2 ც კვერცხის გული. 1ს.კ შაქრის ფხვნილი. 1 ს.კ კონიაკი,1/2 ჭიქა რძე. სამი ჩ.ჭ ფქვილი,

კარგად მოზილეთ. ცომი გაათხელეთ ძალიან, დაჭერით ზოლებად.

თითოეულ ცომს შუაგული ცოტაზე გაუჭერით და ერთი ბოლო გაუყარეთ შიგ ან ნაწილი ზოლი გაჭერით ორ

ადგილზე და ბოლოები ამოუყარეთ. შეწვით ბევრ ზეთში. რომ გაცივდება მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

ბურბუშელა

4 (80%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

''პეჩენიები'' მაიონეზით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ნონა says:

    გააბრტყელეთ იგულისხმა

დატოვეთ კომენტარი