”ბუბლიკი”

შემადგენლობა:

მომზადება:

თბილ წაყლაში გავხსნათ შაქარი, დავამატოთ ძმარი, კარაქი, შემდეგ ფქვილის ნახევარს შევურიოთ საფუარი და დავამატოთ კარაქიან მასას, კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ვანილი, დარჩენილი ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი. მომზადებული ცომი დავდგათ თბილ ადგილას 40–50 წუთით ამოსასვლელად. ამოსვლის შემდეგ  ცომი გავაბრტყელოთ (ცომი ძალიან თხლად არგავაბრტყელოთ) და  ჭიქით ან სპეციალური საჭრელით ამოვჭრათმრგვალი ფორმები, შემდეგ უფრო პატარა ფორმით ამოვჭრათ შუაგული, გამზადებული ბუბლიკები დავაწყოთ გამოსაცხობფორმაზე, დავდგათ თბილ ადგილას 15 წუთით და შემდეგგამოვაცხოთ 160–170* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში  დაახლოებით 20–25 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

”ბუბლიკი”

3.6 (71.76%) 17 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი