ბრიუსელის კომბოსტო კარის სოუსში

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტო მოვათავსოთ მდუღარე მარილიან წყალში და 5 წთ ვადუღოთ, შემდეგ გადავწუროთ.

ხახვი მსხვილად დავჭრათ და ზეთდასხმულ ტაფაზე ვშუშოთ 1-2 წთ, შემდეგ მოავაყაროთ მწიკვი

შაქარი და მარილი, კომბოსტო დავუმატოთ და განვაგრძოთ მზადება.

2-3 წთ კომბოსტოს დავუმატოთ ცოტაოდენ წყალში გახსნილი მაიონეზი, მარილი და კარის სანელებელი.

თუ მასა სქელი იქნება, ცოტაოდენი წყალი კიდე დავუმატოთ, სანამ ჩვენთვის სასურველ კონსისტენციას

მივიღებთ. როდესაც მასა დუღულს დაიწყებს, გადმოვდგათ ცეცხლიდან.  ეს კერძი შეგვიძლია მივირთვათ

როგორც ცხელი, ასევე ცივი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიოს და ჭარხლის სალათი