ბოსტნეულის რაგუ

ბოსტნეულის რაგუ

ბოსტნეულის რაგუ თქვენი გემრიელი დღის დასასრულს!

ინგრედიენტები:

გოგრის რბილობი – 100 გ.

ბარდიჯანი – 1 ც.

პამიდორი – 2 ც.

ხახვი – 1 თავი

ნიორი – 1 კბილი

ბულგარული წიწაკა – 1 ც.

ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.

ხორცის ბულიონი – 1 ჩ.ჭ.

დაჭრილი რეჰანი – 1/2 ს.კ.

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

გოგრა, ბადრიჯანი და პამიდორი დაჭერით წვრილად. ბულგარული წიწაკა მოთუთქეთ ღუმელში, მოახალეთ კანი და დაჭერით კუბიკებად. ბადრიჯანი შეწვით ზეტში, შეურიეთ დაჭრილი გოგრა, ბულგარული წიწაკა, ხახვი, ნიორი და შუშეთ 7 წთ. დაუმატეთ პამიდორი, ბულიონი, პილპილი, მარილი და შუშეთ კიდევ 10 წთ. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი რეჰანი.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი