ბლომანჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში ჩაყრილ ჟელატინს სავასხათ წყალი და 40 წუთი გავაჩეროთ. ფავთქვფიოთ კვერცხის გულები და შაქარი და გოგლი-მოგლი გავაკეთოთ. დავუმატოთ არაჟანი. გაფუებულ ჟელატინიანი ჯამი დაბალ ცეცხლზე შემოვდგათ და განუწყვეტლივ ვურიოთ. ადუღებამდე მივიყვანოთ, გადავწუროთ, გავაგრილოთ და ათქვეფილ მასას ჩავუმატოთ. შეგვიძლია რამდენიმე ნაწილად და სხვადასხვა ფერად შევღებოთ, კაკო ჩავუმატოთ ან ესენცია. თუკი სხვადასხვა ფერის უნდა ჩავასხათ ყველა ჭიქაში ან ფორმაში, მაცივარში გავაციოთ და მერე მეორე ფერს დავადოთ.

 

ბლომანჟე

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ვაშლით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი