ბლომანჟე

მომზადება:

20 გრ ჟელატინს დაასხით 200 გრ ანადუღარი შეგრილებული წყალი. გააჩერეთ რამოდენიმე საათი

( შეიძლება მთელი ღამეც) შემდეგ დაუმატეთ 1 ჩ.ჭ შაქარი და მიიყვანეთ ადუღებამდე, ათქვიფეთ 1ც კვერცხის

გული, დაუმატეთ 2 ქილა არაჟანი, შეურიეთ შეგრილებულ ჟელეს. ჭიქაში ჩაასხით 2 ს.კ არაჟნიანი ნარევი.

შედგით მაცივარში.რომ გასქელდება გამოიღეთ, დაუმატეთ სიროფიანი ნარევი, შედგით მაცივარში და ა.შ,

სანამ არ აივსება ჭიქა.

ბლომანჟე

4.8 (95%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ჩირით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი