შემადგენლობა:
მომზადება:
ერთი კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. გული და არაჟანი ათქვიფეთ, დაუმატეთ შაქარი, მარილი, ფქვილი, ერთი ჭიქა ლუდი და კარგად აურიეთ, დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხის ცილა და მეორე ჭიქა ლუდი. მოამზადეთ თხელი ცომი. ბლინების ცალი მხარე დაბრაწეთ ზეთში.
ღორი და ყველი დაჭერით გრძლად, შეურიეთ ოხრახუში. ცალკე ათქვიფეთ მეორე კვერცხი და დაუმატეთ რძე. ბლინების დაბრაწულ მხარეზე გაანაწილეთ ყველიანი შიგთავსი, გადაახვიეთ რულეტისებურად, ამოვალეთ ჯერ კვერცხში, შემდეგ დაფხვნილ ორცხობილაში და შევწვით ზეთში. სუფრასთან მიტანამდე გააცხელეთ ღუმელში.
ბლინები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი