ბელგიური ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცილა ავთქვიფოთ ბეზეს მიღებამდე, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი. ისევ ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ერბო(შეიძლება მცენარეულიც), მაწონი, სოდა, ფქვილი, კაკაო, ტაფაზე გავფინოთ პერგამენტის ქაღალდი, ცომი ზედ დავასხათ  და გამოვაცხოთ.

 კრემი:

1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 3 ს/კ ფქვილი, 1 ჭიქა რძე ავადუღოთ. 6 კვერცხის  გული ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მოხარშულ და გაციებულ რძის მასას, ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ, გავაციოთ, თითო-თითო კოვზი დავუმატოთ 200 გრ ათვეფილ კარაქს. კრემი შევაზაოთ ვანილით. ტორტს მთლიანად წავუსვათ კრემი და მოვრთოთ მინანქრით.

 

ბელგიური ტორტი

1.9 (37.5%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭოს პასკა





ამ რეცეპტს აქვს 9 კომენტარი

  1. ელენე says:

    ეს მაგარი და გემრიელია გირჩევთ გააკეთოთ ლამაზია და ეკონომიური

  2. სახელი მეგი says:

    გავაკეთე,ვიზუალურად ცოტა სხვანაირი გამოვიდა,მაგრამ უუუუუუგემრიელესი იყო!

  3. მირანდა says:

    მე გავაკეთე და გეფიცები ვისაც გავასინჯე ყველას ძალიან მოეწონა ასეტი არაფერი გვიჭამიაოოო. მაგარიაა ძან კიდე მთხოვენ გაკეთებას :)))

  4. ჟანა says:

    ცომის მასა სამჯერ უნდა გავაკეთო

  5. ეკა says:

    Gოგოებო ერბო სად I შოვეთ? Aნრამიეცით მის მაგივრად?

  6. შოკა says:

    ცომი სამად უნდა გავყო თუ სამი ცალი გამოვაცხო??????????????

  7. შოკა says:

    თუ მიპასუხებთ დამავალებთ

დატოვეთ კომენტარი