ბადრიჯნის სენდვიჩები

მასალა:

მომზადება:

დავანთოთ გრილი. პურის ნაჭრებს წავუსვათ ზეითუნის ზეთი ორივე მხრიდან, დავალაგოთ გრილზე და გავაჩეროთ სანამ ორივე მხარეს არ გახდება ხრაშუნა, დაახლოებით 30 წმ–ი თითო მხარეს, გადავიტანოთ თეფშზე. ბადრიჯნის ნაჭრებს (2.5 სმ სისქის ნაჭრებს) წავუსვათ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გრილზე დავალაგოთ ბადრიჯნები, გავაჩეროთ დააახლოებით 5 წთ–ი, გადავატრიალოთ და გავაჩეროთ 3 წთ–ი. ბადრიჯანზე დავალაგოთ პამიდორი (0.5 სმ–ს სისქის ნაჭრებს) , ზემოდან მოცარელო (ასევე 0.5 სმ ნაჭრებს), ბაზილიკი  და დავაფაროთ გრილს თავსახური. ვამზადოთ 2 წთ–ი სანამ ყველი გადნება. გადავიტანოთ ბადრიჯანი პურზე, მოვაყაროთ მარილი და მივირთვათ.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

პომიდვრის სუპ-პიურე



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი